Meld je aan voor een gratis proefles

Theorie Zaandam

Het behalen van je theorie in Zaandam en omstreken.

Als je op zoek bent naar een goede rijschool voor jouw theorie in Zaandam en omstreken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn RijComfort en bieden rij-  en theorieopleidingen op maat. Wij hebben alles in huis om jou te laten slagen voor het theorie- en/of rijexamen. Voor de theorieles bieden wij meerdere pakketten aan. Je kunt bij ons jouw theorieboek en cd-rom met 10 proefexamens kopen maar je kan ze bij ons natuurlijk ook huren.  Schrijf je nu in op onze site of neem contact met ons op!

Meer dan het behalen van je theorie in Zaandam en omstreken.

Wij bieden je naast onze theorie in Zaandam ook de bijbehorende auto- en motorrijlessen. Onze ervaren rijinstructeurs zorgen ervoor dat je het rijden zo onder de knie krijgt en het rijbewijs zo op zak hebt.  Hierbij kan je gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator en camerarit! Je hebt bij ons ook de mogelijkheid je bromfietscertificaat, aanhangerrijbewijs te behalen. Kijk verder op onze site voor de mogelijkheden, pakketten en scherpe tarieven!Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

2 days 2 hours ago

Rijcomfort is gespecialiseerd in de begeleiding van faalangst.
Faalangst is niet leuk, maar samen met jou gaan wij voor succes!

📞 Voor informatie, bel naar: (075) 670 75 90

Of klik: http://bit.ly/2FTmLmj

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 3 hours ago

Het is weer zover!
RijComfort RijOpleidingen en RijCheck Motoren organiseren samen een open dag!

De open dag staat in het teken van kennismaking, natuurlijk veel gezelligheid en is dus bedoeld voor nieuwe, bestaande en geslaagde leerlingen.

Op deze bijzondere dag zal er door RijComfort RijOpleidingen gratis proeflessen worden gegeven in de auto en auto-rijsimulator. Een proefles op de motor kost € 5,-. Wil jij een proeflesje volgen? Bericht ons even via Facebook of stuur ons een mailtje, info@rijcomfort.nl. Via de website aanmelden kan natuurlijk ook:
https://www.rijcomfort.nl/contact/inschrijven/

Ook staat RijCheck Motoren (onze motor werkplaats) voor jullie klaar op de open dag voor GRATIS motor check-ups. Heb je een motor die nagekeken moet worden? Wij controleren gratis jouw motor deze dag op hoofdpunten. Stuur ons een berichtje voor een afspraak, email info@rijcheck.nl. Via de website aanmelden:
http://www.rijcheck.nl/contact/

Uiteraard hebben wij deze dag ook diverse aanbiedingen. Nog steeds niet overtuigd?

We staan je graag te woord bij het geven van informatie en het beantwoorden van vragen, onder het genot van een kopje koffie.

Ken je nog iemand die zijn rijbewijs wilt halen? Taggen mag! :)

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 19 hours ago

Yes, toppers vandaag! Onze geslaagde motor leerlingen Johan Rijs en Kimberly Snijders en auto leerling Rochella de Groot, van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Download onze app!