Meld je aan voor een gratis proefles

Theorie Zaandam

Het behalen van je theorie in Zaandam en omstreken.

Als je op zoek bent naar een goede rijschool voor jouw theorie in Zaandam en omstreken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn RijComfort en bieden rij-  en theorieopleidingen op maat. Wij hebben alles in huis om jou te laten slagen voor het theorie- en/of rijexamen. Voor de theorieles bieden wij meerdere pakketten aan. Je kunt bij ons jouw theorieboek en cd-rom met 10 proefexamens kopen maar je kan ze bij ons natuurlijk ook huren.  Schrijf je nu in op onze site of neem contact met ons op!

Meer dan het behalen van je theorie in Zaandam en omstreken.

Wij bieden je naast onze theorie in Zaandam ook de bijbehorende auto- en motorrijlessen. Onze ervaren rijinstructeurs zorgen ervoor dat je het rijden zo onder de knie krijgt en het rijbewijs zo op zak hebt.  Hierbij kan je gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator en camerarit! Je hebt bij ons ook de mogelijkheid je bromfietscertificaat, aanhangerrijbewijs te behalen. Kijk verder op onze site voor de mogelijkheden, pakketten en scherpe tarieven!Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Hoera! Mark aan 't Goor is vandaag in 1x geslaagd voor zijn AVD examen!! Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier! Like als jij Mark ook wil feliciteren met deze prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Met een normaal rijbewijs (B) mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo, met een rijbewijs BE is dit tot wel 3.500 kilo! Handig als je een boottrailer, caravan of bijvoorbeeld paardentrailer mee moet nemen.

Bel voor meer info: 075 670 75 90

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 2 days ago

Ondanks de gezonde zenuwen heeft Robin van der Velden het maar mooi gedaan vandaag! Van harte gefeliciteerd met het goed afleggen van je AVB examen!

Download onze app!