Meld je aan voor een gratis proefles

Theorie Zaandam

Het behalen van je theorie in Zaandam en omstreken.

Als je op zoek bent naar een goede rijschool voor jouw theorie in Zaandam en omstreken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn RijComfort en bieden rij-  en theorieopleidingen op maat. Wij hebben alles in huis om jou te laten slagen voor het theorie- en/of rijexamen. Voor de theorieles bieden wij meerdere pakketten aan. Je kunt bij ons jouw theorieboek en cd-rom met 10 proefexamens kopen maar je kan ze bij ons natuurlijk ook huren.  Schrijf je nu in op onze site of neem contact met ons op!

Meer dan het behalen van je theorie in Zaandam en omstreken.

Wij bieden je naast onze theorie in Zaandam ook de bijbehorende auto- en motorrijlessen. Onze ervaren rijinstructeurs zorgen ervoor dat je het rijden zo onder de knie krijgt en het rijbewijs zo op zak hebt.  Hierbij kan je gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator en camerarit! Je hebt bij ons ook de mogelijkheid je bromfietscertificaat, aanhangerrijbewijs te behalen. Kijk verder op onze site voor de mogelijkheden, pakketten en scherpe tarieven!Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 6 days ago

Deze dames hebben gisteren het weer getrotseerd en hun bromfiets rijbewijs gehaald!! Goed gedaan, meiden! Van harte gefeliciteerd, Dani Pranger en Joëlle Klinkenberg.

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 19 hours ago

Afgelopen dinsdag heeft Job Koopman zijn autorijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier!

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 1 day ago

Geen idee wat je nu weer aan Sinterklaas moet vragen? Zet een rijles op jouw wensenlijstje 🎁 Of geef een rijles cadeau aan iemand anders!

Download onze app!