Meld je aan voor een gratis proefles

Theorie Wormerveer

Theorie Wormerveer

Jouw theorie in Wormerveer en omstreken halen?

Ben je op zoek naar een rijschool om jouw theorie in Wormerveer en omstreken te halen? Dan ben je bij RijComfort RijOpleidingen aan het juiste adres. Wij geven examenvoorbereidingstraining op onze kantoor locatie, zodat je goed voorbereid bent op het theorie examen. 

 

Hebben wij nog meer dan alleen theorie in Wormerveer te bieden?

Jazeker! Naast theorie examenvoorbereidingstraining geven wij als rijschool natuurlijk ook praktijk rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor je auto- (schakel), motorfiets-, bromfiets- en aanhangerrijbewijs. Om de (grote) stap naar de auto te vergemakkelijken hebben wij ook een hypermoderne RijSimulator beschikbaar.

 

RijSimulator

Vanaf je 16e mag je al gebruik maken van rijles in de RijSimulator. Hiermee vergemakkelijk je de overstap naar de auto. Voor meer informatie over de RijSimulator klik je hier.

 

Hoge klanttevredenheid

Wil je de beoordelingen van leerlingen die je zijn voor gegaan nalezen? Dat kan, op de pagina van Klantenvertellen.nl staan alle recensies, wij scoren hier met hoge klanttevredenheid.

 

Inschrijven voor theorie

Wil jij gebruik maken van een theoriecursus of wil je je inschrijven voor een praktijkopleiding? Schrijf je dan nu bij ons in!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij staan je graag te woord, ons kantoor is vijf dagen per week geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden. Je kunt ons bereiken via 075-6707590, email (info@rijcomfort.nl), het contactformulier of via whatsapp

 

 Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Download onze app!