Rijschool Zaandijk - RijComfort RijOpleidingen
Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Je rijbewijs voor auto- (schakel), motor-, bromfiets of aanhanger halen bij een rijschool in Zaandijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Als rijschool in de regio Zaandijk hebben de rij-instructeurs van RijComfort al jarenlange ervaring in het geven van auto-, motor, bromfiets en aanhanger rijlessen. Deze zeer ervaren instructeurs kunnen jou helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen.

 

Hypermoderne RijSimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Zo kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de rijsimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw papiertje op zak hebt.

 

Hoge klanttevredenheid

Onze beoordeling op Klantenvertellen.nl scoort op verschillende criteria erg goed. Zo worden we beoordeeld op kwaliteit en deskundigheid, maar uiteraard ook op klantvriendelijkheid. Je kunt de beoordelingen nalezen op Klantenvertellen.nl.

 

Lespakketten

Wij hebben voor alle categorieën meerdere lespakketten gemaakt, deze zijn allemaal per rijbewijs categorie terug te vinden op de website. Uiteraard is afname van een pakket niet verplicht, en kunnen er ook losse lessen afgenomen worden. Voor iedereen wat wils. 

 

Theorie

Ook voor het behalen van je theoriecertificaat kun je bij ons terecht. Wij geven theoriecursussen voor de categorieën auto, motor en bromfiets.

 

Specialismen

Wij hebben ook instructeurs die zijn gespecialiseerd in faal- en rijangst. Uiteraard kunnen er ook faalangst examens afgenomen worden. Tevens hebben wij een instructeur die gespecialiseerd is in lesgeven aan doven/slechthorenden.

 

Gratis proefles in Auto of Rijsimulator

Ben je er nog niet helemaal uit voor welke rijschool je moet kiezen? De proefles voor de Rijsimulator of de Auto  bieden wij gratis aan!

Wil je deze aanvragen? Klik hier

 

Inschrijven voor een rijopleiding

Heb jij nog geen rijbewijs, maar wil je het wel graag halen? Schrijf je dan hier in

 

Ons kantoor is zes dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), het contactformulier of Whatsapp te woord.

 

Nieuws

14-08-2018 Bestuurdersstoel dodelijkste plek in de auto

Niet de bijrijderplek, zoals vaak gedacht wordt, maar de plek van de bestuurder ... Meer info

07-08-2018 Theoriecursus augustus! Laatste plekken….

We hebben nog een paar plekjes over voor de theoriecursus in augustus. We hebben... Meer info

31-07-2018 Inkoopbeleid A-examens bij RijComfort zorgt voor kortere wachttijden…

RijComfort heeft het kunnen bewerkstelligen dat in de meeste gevallen door aanpa... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

4 days 9 hours ago

Hoera, we hebben weer een motormuis erbij!! Michael Wijnsouw, van harte gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs en heel veel plezier als je gaat touren met je vrienden!

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 1 day ago

Motorrijders opgelet: het KNMI geeft code geel, dus kans op regen en windstoten! Wie gebruikt zijn motor ook als 'uitdroog-kledingrek' na een plensbui? 😉

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 3 days ago

Gelukkig leer je bij ons wél hoe je moet rijden 😉

Download onze app!