Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Je rijbewijs voor auto- (schakel), motor-, bromfiets of aanhanger halen bij een rijschool in Zaandijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Als rijschool in de regio Zaandijk hebben de rij-instructeurs van RijComfort al jarenlange ervaring in het geven van auto-, motor, bromfiets en aanhanger rijlessen. Deze zeer ervaren instructeurs kunnen jou helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen.

 

Hypermoderne RijSimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Hierdoor kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de rijsimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw papiertje op zak hebt.

 

Hoge klanttevredenheid

Onze beoordeling op Klantenvertellen.nl scoort op verschillende criteria erg goed. Zo worden we beoordeeld op kwaliteit en deskundigheid, maar uiteraard ook op klantvriendelijkheid. Je kunt de beoordelingen nalezen op Klantenvertellen.nl.

 

Lespakketten

Wij hebben voor alle categorieën meerdere lespakketten gemaakt. De pakketten zijn allemaal per rijbewijs categorie terug te vinden op de website. Uiteraard is afname van een pakket niet verplicht, je kan ook via losse lessen rijden. Voor iedereen wat wils. Sommige pakketten kunnen in termijnen betaald worden, of je kunt eventueel gebruik maken van rijlesfinanciering.

 

Theorie

Ook voor het behalen van je theoriecertificaat kun je bij ons terecht. Wij geven theoriecursussen voor de categorieën auto, motor en bromfiets. Klik hier voor meer info over de theorie.

 

Specialismen

Wij hebben ook instructeurs die zijn gespecialiseerd in faal- en rijangst. Uiteraard kun je ook een faalangst examen afnemen. 

 

Gratis proefles in Auto of Rijsimulator

Ben je er nog niet helemaal uit voor welke rijschool je moet kiezen? De proefles voor de Rijsimulator of de Auto bieden wij gratis aan!

Wil je deze aanvragen? Klik hier

 

Inschrijven voor een rijopleiding

Heb jij nog geen rijbewijs, maar wil je het wel graag halen? Schrijf je dan hier in

 

Ons kantoor is vijf dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), het contactformulier of Whatsapp te woord.

 

Nieuws

11-12-2018 Video: CBR geeft 7 tips voor het praktijkexamen

In een nieuwe voorlichtingsvideo geeft het CBR tips voor het praktijkexamen. De ... Meer info

04-12-2018 Drie partijen gaan rijgedrag automobilisten beïnvloeden

Automobilisten rijadviezen en achteraf feedback geven, en vrachtwagenchauffeurs ... Meer info

01-12-2018 Belastingvoordeel en subsidie op elektrisch rijden in aantocht

Er moeten belastingvoordelen en subsidies komen om elektrisch rijden verder te s... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 6 days ago

Deze dames hebben gisteren het weer getrotseerd en hun bromfiets rijbewijs gehaald!! Goed gedaan, meiden! Van harte gefeliciteerd, Dani Pranger en Joëlle Klinkenberg.

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 19 hours ago

Afgelopen dinsdag heeft Job Koopman zijn autorijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier!

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 1 day ago

Geen idee wat je nu weer aan Sinterklaas moet vragen? Zet een rijles op jouw wensenlijstje 🎁 Of geef een rijles cadeau aan iemand anders!

Download onze app!