Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Je rijbewijs voor auto- (schakel), motor-, bromfiets of aanhanger halen bij een rijschool in Zaandijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Als rijschool in de regio Zaandijk hebben de rij-instructeurs van RijComfort al jarenlange ervaring in het geven van auto-, motor, bromfiets en aanhanger rijlessen. Deze zeer ervaren instructeurs kunnen jou helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen.

 

Hypermoderne RijSimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Hierdoor kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de rijsimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw papiertje op zak hebt.

 

Hoge klanttevredenheid

Onze beoordeling op Klantenvertellen.nl scoort op verschillende criteria erg goed. Zo worden we beoordeeld op kwaliteit en deskundigheid, maar uiteraard ook op klantvriendelijkheid. Je kunt de beoordelingen nalezen op Klantenvertellen.nl.

 

Lespakketten

Wij hebben voor alle categorieën meerdere lespakketten gemaakt. De pakketten zijn allemaal per rijbewijs categorie terug te vinden op de website. Uiteraard is afname van een pakket niet verplicht, je kan ook via losse lessen rijden. Voor iedereen wat wils. Sommige pakketten kunnen in termijnen betaald worden, of je kunt eventueel gebruik maken van rijlesfinanciering.

 

Theorie

Ook voor het behalen van je theoriecertificaat kun je bij ons terecht. Wij geven theoriecursussen voor de categorieën auto, motor en bromfiets. Klik hier voor meer info over de theorie.

 

Specialismen

Wij hebben ook instructeurs die zijn gespecialiseerd in faal- en rijangst. Uiteraard kun je ook een faalangst examen afnemen. 

 

Gratis proefles in Auto of Rijsimulator

Ben je er nog niet helemaal uit voor welke rijschool je moet kiezen? De proefles voor de Rijsimulator of de Auto  bieden wij gratis aan!

Wil je deze aanvragen? Klik hier

 

Inschrijven voor een rijopleiding

Heb jij nog geen rijbewijs, maar wil je het wel graag halen? Schrijf je dan hier in

 

Ons kantoor is vijf dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), het contactformulier of Whatsapp te woord.

 

Nieuws

09-10-2018 Enorme verschillen in kosten rijbewijs wereldwijd, van 2 tot 3000 euro

Wereldwijd zijn er enorme verschillen in de kosten voor het halen van een rijbew... Meer info

02-10-2018 Stint mag per direct de weg niet meer op

Vanaf middernacht is de Stint niet meer toegestaan op de openbare weg. Dat heeft... Meer info

25-09-2018 De traditionele handrem gaat verdwijnen

Binnen enkele jaren zal de traditionele handrem niet meer bestaan blijkt uit Bri... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Hoera! Mark aan 't Goor is vandaag in 1x geslaagd voor zijn AVD examen!! Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier! Like als jij Mark ook wil feliciteren met deze prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Met een normaal rijbewijs (B) mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo, met een rijbewijs BE is dit tot wel 3.500 kilo! Handig als je een boottrailer, caravan of bijvoorbeeld paardentrailer mee moet nemen.

Bel voor meer info: 075 670 75 90

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 2 days ago

Ondanks de gezonde zenuwen heeft Robin van der Velden het maar mooi gedaan vandaag! Van harte gefeliciteerd met het goed afleggen van je AVB examen!

Download onze app!