Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Je rijbewijs voor auto- (schakel), motor-, bromfiets of aanhanger halen bij een rijschool in Zaandijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Als rijschool in de regio Zaandijk hebben de rij-instructeurs van RijComfort al jarenlange ervaring in het geven van auto-, motor, bromfiets en aanhanger rijlessen. Deze zeer ervaren instructeurs kunnen jou helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen.

 

Hypermoderne RijSimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Zo kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de rijsimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw papiertje op zak hebt.

 

Hoge klanttevredenheid

Onze beoordeling op Klantenvertellen.nl scoort op verschillende criteria erg goed. Zo worden we beoordeeld op kwaliteit en deskundigheid, maar uiteraard ook op klantvriendelijkheid. Je kunt de beoordelingen nalezen op Klantenvertellen.nl.

 

Lespakketten

Wij hebben voor alle categorieën meerdere lespakketten gemaakt, deze zijn allemaal per rijbewijs categorie terug te vinden op de website. Uiteraard is afname van een pakket niet verplicht, en kunnen er ook losse lessen afgenomen worden. Voor iedereen wat wils. 

 

Theorie

Ook voor het behalen van je theoriecertificaat kun je bij ons terecht. Wij geven theoriecursussen voor de categorieën auto, motor en bromfiets.

 

Specialismen

Wij hebben ook instructeurs die zijn gespecialiseerd in faal- en rijangst. Uiteraard kunnen er ook faalangst examens afgenomen worden. Tevens hebben wij een instructeur die gespecialiseerd is in lesgeven aan doven/slechthorenden.

 

Gratis proefles in Auto of Rijsimulator

Ben je er nog niet helemaal uit voor welke rijschool je moet kiezen? De proefles voor de Rijsimulator of de Auto  bieden wij gratis aan!

Wil je deze aanvragen? Klik hier

 

Inschrijven voor een rijopleiding

Heb jij nog geen rijbewijs, maar wil je het wel graag halen? Schrijf je dan hier in

 

Ons kantoor is zes dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), het contactformulier of Whatsapp te woord.

 

Nieuws

22-05-2018 Minister heeft oog voor wachttijden problematiek en werkt aan maatregelen

Minister Cora van Nieuwenhuizen heeft in een brief aangegeven dat ze samen met h... Meer info

16-05-2018 OPEN DAG 2018 – zaterdag 19 mei van 11.00 – 16.00 uur

Het is weer zover! RijComfort RijOpleidingen en RijCheck Motoren organiseren sa... Meer info

07-05-2018 Stakingen in het openbaar vervoer op dinsdag 8 mei

Opnieuw dreigt er hinder voor reizigers die gebruik maken van het openbaar vervo... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

2 days 2 hours ago

Rijcomfort is gespecialiseerd in de begeleiding van faalangst.
Faalangst is niet leuk, maar samen met jou gaan wij voor succes!

📞 Voor informatie, bel naar: (075) 670 75 90

Of klik: http://bit.ly/2FTmLmj

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 3 hours ago

Het is weer zover!
RijComfort RijOpleidingen en RijCheck Motoren organiseren samen een open dag!

De open dag staat in het teken van kennismaking, natuurlijk veel gezelligheid en is dus bedoeld voor nieuwe, bestaande en geslaagde leerlingen.

Op deze bijzondere dag zal er door RijComfort RijOpleidingen gratis proeflessen worden gegeven in de auto en auto-rijsimulator. Een proefles op de motor kost € 5,-. Wil jij een proeflesje volgen? Bericht ons even via Facebook of stuur ons een mailtje, info@rijcomfort.nl. Via de website aanmelden kan natuurlijk ook:
https://www.rijcomfort.nl/contact/inschrijven/

Ook staat RijCheck Motoren (onze motor werkplaats) voor jullie klaar op de open dag voor GRATIS motor check-ups. Heb je een motor die nagekeken moet worden? Wij controleren gratis jouw motor deze dag op hoofdpunten. Stuur ons een berichtje voor een afspraak, email info@rijcheck.nl. Via de website aanmelden:
http://www.rijcheck.nl/contact/

Uiteraard hebben wij deze dag ook diverse aanbiedingen. Nog steeds niet overtuigd?

We staan je graag te woord bij het geven van informatie en het beantwoorden van vragen, onder het genot van een kopje koffie.

Ken je nog iemand die zijn rijbewijs wilt halen? Taggen mag! :)

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 18 hours ago

Yes, toppers vandaag! Onze geslaagde motor leerlingen Johan Rijs en Kimberly Snijders en auto leerling Rochella de Groot, van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Download onze app!