Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

RijComfort RijOpleidingen, de rijschool van de Zaanstreek en omstreken (al meer dan 14 jaar een begrip)!

 

RijComfort RijOpleidingen bestaat al ruim 14 jaar. Onze instructeurs hebben al jarenlang ervaring in het geven van rijles. Deze ervaren instructeurs van onze rijschool helpen jou zo goed mogelijk op de weg naar jouw rijbewijs. Wij rijden onder andere in de volgende steden: Zaandam, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Oostzaan, Assendelft, Wormerveer, Krommenie etc.

De lessen bij RijComfort worden gegeven in een schakelauto. Wij maken voor elke leerling een gepaste scholing zodat wij iedereen zo snel mogelijk kunnen laten slagen. Na elke les worden de vorderingen vastgelegd op jouw online instructiekaart waarbij wij en jij een goed overzicht kunnen houden op jouw vorderingen. 

 

Specialismen

Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in faal- en rijangst. Wij bieden ook nog faalangst examens aan zodat iedereen op zijn gemak examen kan doen. Daarbij, hebben wij ook een instructeur die ervaring heeft met slechthorenden en doven. 

 

Gratis proefles in de Auto of Rijsimulator

Weet je nog niet zeker bij welke rijschool je wilt gaan lessen? Kom een proefles doen! Een proefles voor de auto of Rijsimulator is gratis. Wil je een gratis proeflesje doen? Klik hier.

 

Lespakketten

Voor elke categorie zijn er meerdere lespakketten, deze zijn ook nog terug te vinden op de site. De pakketten zijn niet verplicht. Er zijn ook losse lessen te koop, hier kom je wel uiteindelijk duurder mee uit. Is het bedrag van het pakket teveel om in één keer te betalen? Je zou ook nog gebruik kunnen maken van betaling in termijnen of rijlesfinanciering.

 

Theorie 

Je theorie-examen halen is verplicht voordat je je praktijkexamen kan doen. Wil jij zo snel mogelijk je theorie halen, dan kan je ook nog bij ons een theoriecursus aanvragen. Deze theoriecursussen zijn mogelijk voor de auto, motor en brommer. De theoriecursussen hebben een gemiddeld slagingskans van 90%. 

 

Hoge klanttevredenheid

RijComfort RijOpleidingen staat ingeschreven op Klantenvertellen.nl. Hier scoren wij op verschillende criteria erg goed, gemiddeld een 8,9! Zo worden we o.a. beoordeeld op deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Je kan de beoordelingen van onze klanten bovenaan de site vinden door op de link te klikken of je zoekt ons op op Klantenvertellen.nl

 

Inschrijven?

Hebben we je al overtuigd voor een proeflesje? Of wil je meer informatie? Schrijf je dan hier in.

Ons kantoor is zes dagen per week geopend. Wij staan je graag persoonlijk, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), contactformulier of Whatsapp te woord.

 

Nieuws

19-06-2018 In 2050 gaat niemand meer dood door een auto ongeval

De Europese Unie streeft ernaar dat er in 2050 niemand nog overlijdt door een&nb... Meer info

12-06-2018 In Vlaanderen verplicht terug naar rijschool na 6 maanden

Wie vanaf 1 juli slaagt voor zijn of haar rijbewijs in Vlaanderen, moet zes maan... Meer info

05-06-2018 Tips voor optimaal airco gebruik in de auto

De airconditioning in de auto is bijna onmisbaar tijdens de warme dagen de afgel... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Gefeliciteerd dames met jullie behaalde resultaat vandaag! Anne Dröes, Lotte Leerling en Dominique Rietveld, veilige kilometers toegewenst en geniet ervan!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Volgende week zijn de uitslagen van de eindexamens bekend!

Ben jij geslaagd? Maak dan gebruik van onze speciale aanbieding voor je auto-rijbewijs!

Klik voor meer informatie: https://www.rijcomfort.nl/geslaagd-aanbieding-op-vertoon-van-diploma/

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 6 days ago

Jasper Koper is vandaag geslaagd voor zijn autorijbewijs! Gefeliciteerd en lekker genieten van het weer met je rijbewijs in de pocket!

Download onze app!