Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

De betere rijschool in Wormerveer

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Wormerveer of omstreken met een hoog slagingspercentage? Wij zijn RijComfort RijOpleidingen en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Of het nu gaat om je auto-, aanhanger-, motor- of bromfiets rijbewijs gaat bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Ervaren instructeurs

Wij werken met rij-instructeurs die al jarenlange ervaring hebben in het geven van rijlessen. Al onze instructeur geven les in de schakelauto. Ook hebben onze instructeurs ervaring met rij- of faalangst, en is het uiteraard ook mogelijk om een faalangstexamen bij ons te doen.

 

Rijsimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Zo kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de RijSimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw rijbewijs op zak hebt.

 

Proefles voor Simulator of Auto

Een proefles bij ons in de RijSimulator of eentje bij een instructeur in de auto is gratis. Om je aan te melden, klik hier.

 

Theorie cursus

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor theorielessen om zo het theoretische gedeelte van je rijbewijs snel en gemakkelijk te behalen.
Wij verzorgen voor de categorie auto, motor en bromfiets theoriecursus inclusief een theorie examen. Klik voor meer info over de theoriecursus.

 

Lespakketten

We hebben voor het gemak een aantal pakketten voor je op onze website samengesteld. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf je eigen pakket samen te stellen. Bij de tarieven vind je een duidelijk overzicht van wat wij te bieden hebben.

Klik hier voor meer informatie

 

Inschrijven?

Klinkt bovenstaande allemaal als muziek in je oren? Schrijf je dan hier in.

Nieuws

09-07-2019 75-plussers niet blij dat coulanceregeling pas in december komt

75-plussers die de verlenging van hun rijbewijs hebben aangevraagd, zijn boos da... Meer info

25-06-2019 Tank van je auto niet helemaal volgooien met warm weer? ‘Fabeltje’

Maak je geen zorgen: ook als het buiten 30 graden is kun je gewoon je auto volta... Meer info

18-06-2019 CBR gaat ZorgDomein-codes verstrekken aan (bijna) alle rijbewijsklanten

Vanaf juni ontvangen klanten die een rijbewijs willen halen of vernieuwen en lan... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Download onze app!