Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

De betere rijschool in Wormerveer

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Wormerveer of omstreken met een hoog slagingspercentage? Wij zijn RijComfort RijOpleidingen en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Of het nu gaat om je auto-, aanhanger-, motor- of bromfiets rijbewijs gaat bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Ervaren instructeurs

Wij werken met rij-instructeurs die al jarenlange ervaring hebben in het geven van rijlessen. Al onze instructeur geven les in de schakelauto. Ook hebben onze instructeurs ervaring met rij- of faalangst, en is het uiteraard ook mogelijk om een faalangstexamen bij ons te doen.

 

Rijsimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Zo kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de RijSimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw rijbewijs op zak hebt.

 

Proefles voor Simulator of Auto

Een proefles bij ons in de RijSimulator of eentje bij een instructeur in de auto is gratis. Om je aan te melden, klik hier.

 

Theorie cursus

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor theorielessen om zo het theoretische gedeelte van je rijbewijs snel en gemakkelijk te behalen.
Wij verzorgen voor de categorie auto, motor en bromfiets theoriecursus inclusief een theorie examen. Klik voor meer info over de theoriecursus.

 

Lespakketten

We hebben voor het gemak een aantal pakketten voor je op onze website samengesteld. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf je eigen pakket samen te stellen. Bij de tarieven vind je een duidelijk overzicht van wat wij te bieden hebben.

Klik hier voor meer informatie

 

Inschrijven?

Klinkt bovenstaande allemaal als muziek in je oren? Schrijf je dan hier in.

Nieuws

11-12-2018 Video: CBR geeft 7 tips voor het praktijkexamen

In een nieuwe voorlichtingsvideo geeft het CBR tips voor het praktijkexamen. De ... Meer info

04-12-2018 Drie partijen gaan rijgedrag automobilisten beïnvloeden

Automobilisten rijadviezen en achteraf feedback geven, en vrachtwagenchauffeurs ... Meer info

01-12-2018 Belastingvoordeel en subsidie op elektrisch rijden in aantocht

Er moeten belastingvoordelen en subsidies komen om elektrisch rijden verder te s... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 6 days ago

Deze dames hebben gisteren het weer getrotseerd en hun bromfiets rijbewijs gehaald!! Goed gedaan, meiden! Van harte gefeliciteerd, Dani Pranger en Joëlle Klinkenberg.

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 18 hours ago

Afgelopen dinsdag heeft Job Koopman zijn autorijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier!

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 1 day ago

Geen idee wat je nu weer aan Sinterklaas moet vragen? Zet een rijles op jouw wensenlijstje 🎁 Of geef een rijles cadeau aan iemand anders!

Download onze app!