Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

De betere rijschool in Wormerveer

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Wormerveer of omstreken met een hoog slagingspercentage? Wij zijn RijComfort RijOpleidingen en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Of het nu gaat om je auto-, aanhanger-, motor- of bromfiets rijbewijs gaat bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Ervaren instructeurs

Wij werken met rij-instructeurs die al jarenlange ervaring hebben in het geven van rijlessen. Al onze instructeur geven les in de schakelauto. Ook hebben onze instructeurs ervaring met rij- of faalangst, en is het uiteraard ook mogelijk om een faalangstexamen bij ons te doen.

 

Rijsimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Zo kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de RijSimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw rijbewijs op zak hebt.

 

Proefles voor Simulator of Auto

Een proefles bij ons in de RijSimulator of eentje bij een instructeur in de auto is gratis. Om je aan te melden, klik hier.

 

Theorie cursus

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor theorielessen om zo het theoretische gedeelte van je rijbewijs snel en gemakkelijk te behalen.
Wij verzorgen voor de categorie auto, motor en bromfiets theoriecursus inclusief een theorie examen. Klik voor meer info over de theoriecursus.

 

Lespakketten

We hebben voor het gemak een aantal pakketten voor je op onze website samengesteld. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf je eigen pakket samen te stellen. Bij de tarieven vind je een duidelijk overzicht van wat wij te bieden hebben.

Klik hier voor meer informatie

 

Inschrijven?

Klinkt bovenstaande allemaal als muziek in je oren? Schrijf je dan hier in.

Nieuws

19-02-2019 Veilige volgafstand? Zing Last night a dj saved my life

De Vlaamse overheid heeft een vrolijke variant geïntroduceerd op de tweeseconde... Meer info

12-02-2019 Zogenaamde ‘rijscholen’ misleiden leerlingen

Er lijkt een nieuw fenomeen in de rijschoolbranche te zijn ontstaan; zogenaamde ... Meer info

05-02-2019 ANWB Verkeersquiz ‘Nieuwe regels en borden’

Vorig jaar deden 90.000 mensen mee aan ANWB Verkeersquiz ‘Nieuwe regels en bor... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Download onze app!