Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

De betere rijschool in Wormerveer

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Wormerveer of omstreken met een hoog slagingspercentage? Wij zijn RijComfort RijOpleidingen en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Of het nu gaat om je auto-, aanhanger-, motor- of bromfiets rijbewijs gaat bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Ervaren instructeurs

Wij werken met rij-instructeurs die al jarenlange ervaring hebben in het geven van rijlessen. Al onze instructeur geven les in de schakelauto. Ook hebben onze instructeurs ervaring met rij- of faalangst, en is het uiteraard ook mogelijk om een faalangstexamen bij ons te doen.

 

Rijsimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Zo kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de RijSimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw rijbewijs op zak hebt.

 

Proefles voor Simulator of Auto

Een proefles bij ons in de RijSimulator of eentje bij een instructeur in de auto is gratis. Om je aan te melden, klik hier.

 

Theorie cursus

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor theorielessen om zo het theoretische gedeelte van je rijbewijs snel en gemakkelijk te behalen.
Wij verzorgen voor de categorie auto, motor en bromfiets theoriecursus inclusief een theorie examen. Klik voor meer info over de theoriecursus.

 

Lespakketten

We hebben voor het gemak een aantal pakketten voor je op onze website samengesteld. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf je eigen pakket samen te stellen. Bij de tarieven vind je een duidelijk overzicht van wat wij te bieden hebben.

Klik hier voor meer informatie

 

Inschrijven?

Klinkt bovenstaande allemaal als muziek in je oren? Schrijf je dan hier in.

Nieuws

09-10-2018 Enorme verschillen in kosten rijbewijs wereldwijd, van 2 tot 3000 euro

Wereldwijd zijn er enorme verschillen in de kosten voor het halen van een rijbew... Meer info

02-10-2018 Stint mag per direct de weg niet meer op

Vanaf middernacht is de Stint niet meer toegestaan op de openbare weg. Dat heeft... Meer info

25-09-2018 De traditionele handrem gaat verdwijnen

Binnen enkele jaren zal de traditionele handrem niet meer bestaan blijkt uit Bri... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Hoera! Mark aan 't Goor is vandaag in 1x geslaagd voor zijn AVD examen!! Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier! Like als jij Mark ook wil feliciteren met deze prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Met een normaal rijbewijs (B) mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo, met een rijbewijs BE is dit tot wel 3.500 kilo! Handig als je een boottrailer, caravan of bijvoorbeeld paardentrailer mee moet nemen.

Bel voor meer info: 075 670 75 90

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 2 days ago

Ondanks de gezonde zenuwen heeft Robin van der Velden het maar mooi gedaan vandaag! Van harte gefeliciteerd met het goed afleggen van je AVB examen!

Download onze app!