Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Al 14 jaar een begrip in Wormer!

 

RijComfort RijOpleidingen heeft al ruim 14 jaar ervaring. Onze ervaren instructeurs helpen jou zo goed mogelijk op weg naar je rijbewijs. Wij rijden in Wormer en omstreken, Zaanstad, Oostzaan, enzovoort. 

De rijlessen in de auto worden verzorgd in een schakelauto. Om elke leerling zo snel mogelijk te kunnen laten slagen, maken wij een gepaste planning. 

 

Gratis proefles in Auto of Rijsimulator

Ben je er nog niet uit bij welke rijschool je wil rijden? Kom dan bij ons een proefles doen! Meld je hier aan.

 

Gespecialiseerde instructeurs

Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in rij- en faalangst. Daarbij kun je ook een speciaal faalangst examen afleggen, zodat je meer op je gemak bent.

 

Theorie

Voordat je praktijkexamen doet, is een theorie certificaat verplicht. Wil je extra hulp bij je voorbereiding voor je theorie examen? bij ons kun je ook een theoriecursus volgen voor de categorie auto, motor en bromfiets. 

 

Pakketten

Voor alle categorieën zijn er lespakketten beschikbaar, deze zijn terug te vinden op de website. Een pakketafname is niet verplicht, je kunt ook via losse lessen rijden. Is een pakket bedrag te hoog om in 1x te betalen? Dan kun je ook gebruik van maken betaling in termijnen of rijlesfinanciering.

 

Klanttevredenheid meetbaar

Op klantenvertellen.nl kun je onze beoordelingen nalezen. Wij scoren gemiddeld een 8,9. We worden hier bijvoorbeeld beoordeeld op deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Je kunt de beoordelingen van onze klanten vinden door op de link te klikken bovenaan onze pagina of via www.klantenvertellen.nl.

 

Bij ons inschrijven?

Wil je meer informatie, of ben je al overtuigd en kunnen we een afspraak maken voor een proefles? Schrijf je dan hier in.

Ons kantoor is de vijf dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk te woord, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), contactformulier of Whatsapp.

 

Nieuws

09-10-2018 Enorme verschillen in kosten rijbewijs wereldwijd, van 2 tot 3000 euro

Wereldwijd zijn er enorme verschillen in de kosten voor het halen van een rijbew... Meer info

02-10-2018 Stint mag per direct de weg niet meer op

Vanaf middernacht is de Stint niet meer toegestaan op de openbare weg. Dat heeft... Meer info

25-09-2018 De traditionele handrem gaat verdwijnen

Binnen enkele jaren zal de traditionele handrem niet meer bestaan blijkt uit Bri... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Hoera! Mark aan 't Goor is vandaag in 1x geslaagd voor zijn AVD examen!! Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier! Like als jij Mark ook wil feliciteren met deze prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Met een normaal rijbewijs (B) mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo, met een rijbewijs BE is dit tot wel 3.500 kilo! Handig als je een boottrailer, caravan of bijvoorbeeld paardentrailer mee moet nemen.

Bel voor meer info: 075 670 75 90

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 2 days ago

Ondanks de gezonde zenuwen heeft Robin van der Velden het maar mooi gedaan vandaag! Van harte gefeliciteerd met het goed afleggen van je AVB examen!

Download onze app!