Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Al 14 jaar een begrip in Wormer!

 

RijComfort RijOpleidingen heeft al ruim 14 jaar ervaring. Onze ervaren instructeurs helpen jou zo goed mogelijk op weg naar je rijbewijs. Wij rijden in Wormer en omstreken, Zaanstad, Oostzaan, enzovoort. 

De rijlessen in de auto worden verzorgd in een schakelauto. Om elke leerling zo snel mogelijk te kunnen laten slagen, maken wij een gepaste planning. 

 

Gratis proefles in Auto of Rijsimulator

Ben je er nog niet uit bij welke rijschool je wil rijden? Kom dan bij ons een proefles doen! Meld je hier aan.

 

Gespecialiseerde instructeurs

Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in rij- en faalangst. Daarbij kun je ook een speciaal faalangst examen afleggen, zodat je meer op je gemak bent.

 

Theorie

Voordat je praktijkexamen doet, is een theorie certificaat verplicht. Wil je extra hulp bij je voorbereiding voor je theorie examen? bij ons kun je ook een theoriecursus volgen voor de categorie auto, motor en bromfiets. 

 

Pakketten

Voor alle categorieën zijn er lespakketten beschikbaar, deze zijn terug te vinden op de website. Een pakketafname is niet verplicht, je kunt ook via losse lessen rijden. Is een pakket bedrag te hoog om in 1x te betalen? Dan kun je ook gebruik van maken betaling in termijnen of rijlesfinanciering.

 

Klanttevredenheid meetbaar

Op klantenvertellen.nl kun je onze beoordelingen nalezen. Wij scoren gemiddeld een 8,9. We worden hier bijvoorbeeld beoordeeld op deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Je kunt de beoordelingen van onze klanten vinden door op de link te klikken bovenaan onze pagina of via www.klantenvertellen.nl.

 

Bij ons inschrijven?

Wil je meer informatie, of ben je al overtuigd en kunnen we een afspraak maken voor een proefles? Schrijf je dan hier in.

Ons kantoor is de vijf dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk te woord, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), contactformulier of Whatsapp.

 

Nieuws

16-04-2019 Elektrische auto’s (ondanks subsidie) onbetaalbaar voor meeste Nederlanders

Morgen praat de autowereld met de Tweede Kamer over de maatregelen die nodig zij... Meer info

09-04-2019 Komend najaar snelheidsverhoging voor landbouwvoertuigen

Er komt een APK-plicht voor landbouwvoertuigen in combinatie met een verhoging v... Meer info

02-04-2019 Amsterdamse snorfietsers moeten binnenkort de rijbaan op

Vanaf maandag 8 april moeten snorfietsers in Amsterdam mét helm op de rijbaan r... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Download onze app!