Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Al 14 jaar een begrip in Wormer!

 

RijComfort RijOpleidingen heeft al ruim 14 jaar ervaring. Onze ervaren instructeurs helpen jou zo goed mogelijk op weg naar je rijbewijs. Wij rijden in Wormer en omstreken, Zaanstad, Oostzaan, enzovoort. 

De rijlessen in de auto worden verzorgd in een schakelauto. Om elke leerling zo snel mogelijk te kunnen laten slagen, maken wij een gepaste planning. 

 

Gratis proefles in Auto of Rijsimulator

Ben je er nog niet uit bij welke rijschool je wil rijden? Kom dan bij ons een proefles doen! Meld je hier aan.

 

Gespecialiseerde instructeurs

Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in rij- en faalangst. Daarbij kun je ook een speciaal faalangst examen afleggen, zodat je meer op je gemak bent.

 

Theorie

Voordat je praktijkexamen doet, is een theorie certificaat verplicht. Wil je extra hulp bij je voorbereiding voor je theorie examen? bij ons kun je ook een theoriecursus volgen voor de categorie auto, motor en bromfiets. 

 

Pakketten

Voor alle categorieën zijn er lespakketten beschikbaar, deze zijn terug te vinden op de website. Een pakketafname is niet verplicht, je kunt ook via losse lessen rijden. Is een pakket bedrag te hoog om in 1x te betalen? Dan kun je ook gebruik van maken betaling in termijnen of rijlesfinanciering.

 

Klanttevredenheid meetbaar

Op klantenvertellen.nl kun je onze beoordelingen nalezen. Wij scoren gemiddeld een 8,9. We worden hier bijvoorbeeld beoordeeld op deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Je kunt de beoordelingen van onze klanten vinden door op de link te klikken bovenaan onze pagina of via www.klantenvertellen.nl.

 

Bij ons inschrijven?

Wil je meer informatie, of ben je al overtuigd en kunnen we een afspraak maken voor een proefles? Schrijf je dan hier in.

Ons kantoor is de vijf dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk te woord, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), contactformulier of Whatsapp.

 

Nieuws

11-12-2018 Video: CBR geeft 7 tips voor het praktijkexamen

In een nieuwe voorlichtingsvideo geeft het CBR tips voor het praktijkexamen. De ... Meer info

04-12-2018 Drie partijen gaan rijgedrag automobilisten beïnvloeden

Automobilisten rijadviezen en achteraf feedback geven, en vrachtwagenchauffeurs ... Meer info

01-12-2018 Belastingvoordeel en subsidie op elektrisch rijden in aantocht

Er moeten belastingvoordelen en subsidies komen om elektrisch rijden verder te s... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 6 days ago

Deze dames hebben gisteren het weer getrotseerd en hun bromfiets rijbewijs gehaald!! Goed gedaan, meiden! Van harte gefeliciteerd, Dani Pranger en Joëlle Klinkenberg.

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 20 hours ago

Afgelopen dinsdag heeft Job Koopman zijn autorijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier!

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 1 day ago

Geen idee wat je nu weer aan Sinterklaas moet vragen? Zet een rijles op jouw wensenlijstje 🎁 Of geef een rijles cadeau aan iemand anders!

Download onze app!