Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Al 14 jaar een begrip in Wormer!

 

RijComfort RijOpleidingen heeft al ruim 14 jaar ervaring. Onze ervaren instructeurs helpen jou zo goed mogelijk op weg naar je rijbewijs. Wij rijden in Wormer en omstreken, Zaanstad, Oostzaan, enzovoort. 

De rijlessen in de auto worden verzorgd in een schakelauto. Om elke leerling zo snel mogelijk te kunnen laten slagen, maken wij een gepaste planning. 

 

Gratis proefles in Auto of Rijsimulator

Ben je er nog niet uit bij welke rijschool je wil rijden? Kom dan bij ons een proefles doen! Meld je hier aan.

 

Gespecialiseerde instructeurs

Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in rij- en faalangst. Daarbij kun je ook een speciaal faalangst examen afleggen, zodat je meer op je gemak bent.

 

Theorie

Voordat je praktijkexamen doet, is een theorie certificaat verplicht. Wil je extra hulp bij je voorbereiding voor je theorie examen? bij ons kun je ook een theoriecursus volgen voor de categorie auto, motor en bromfiets. 

 

Pakketten

Voor alle categorieën zijn er lespakketten beschikbaar, deze zijn terug te vinden op de website. Een pakketafname is niet verplicht, je kunt ook via losse lessen rijden. Is een pakket bedrag te hoog om in 1x te betalen? Dan kun je ook gebruik van maken betaling in termijnen of rijlesfinanciering.

 

Klanttevredenheid meetbaar

Op klantenvertellen.nl kun je onze beoordelingen nalezen. Wij scoren gemiddeld een 8,9. We worden hier bijvoorbeeld beoordeeld op deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Je kunt de beoordelingen van onze klanten vinden door op de link te klikken bovenaan onze pagina of via www.klantenvertellen.nl.

 

Bij ons inschrijven?

Wil je meer informatie, of ben je al overtuigd en kunnen we een afspraak maken voor een proefles? Schrijf je dan hier in.

Ons kantoor is de vijf dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk te woord, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), contactformulier of Whatsapp.

 

Nieuws

09-07-2019 75-plussers niet blij dat coulanceregeling pas in december komt

75-plussers die de verlenging van hun rijbewijs hebben aangevraagd, zijn boos da... Meer info

25-06-2019 Tank van je auto niet helemaal volgooien met warm weer? ‘Fabeltje’

Maak je geen zorgen: ook als het buiten 30 graden is kun je gewoon je auto volta... Meer info

18-06-2019 CBR gaat ZorgDomein-codes verstrekken aan (bijna) alle rijbewijsklanten

Vanaf juni ontvangen klanten die een rijbewijs willen halen of vernieuwen en lan... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Download onze app!