Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Bij een rijschool in Purmerend en omstreken je auto- (schakel), aanhanger-, brommer-, of motorrijbewijs halen? Dan zit je bij RijComfort RijOpleidingen goed.

 

Als rijschool in de regio Purmerend hebben de rij-instructeurs van RijComfort RijOpleidingen al jarenlange ervaring in het geven van rijlessen.

 

RijSimulator

Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons ook gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Zo kan je de lastigere handelingen meerdere keren achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de rijsimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw rijbewijs op zak hebt. Bij ons heb je de mogelijkheid om vanaf je 16de al te beginnen met rijlessen in onze hypermoderne rijsimulator. Dit zorgt ervoor dat je, voordat je rijlessen in de auto van start gaan, al over heel wat vaardigheden kan beschikken en sneller aan je examen toe bent. Ook verhoog je de kans van slagen met nog eens met 7%!

 

Theorie

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor theorielessen om zo het theoretische gedeelte van je rijbewijs snel en gemakkelijk te behalen.

 

8.9 score op Klantenvertellen.nl

De beoordelingen over onze rijschool op Klantenvertellen.nl maken dat wij erg hoog scoren. Hier worden wij bijvoorbeeld beoordeeld op kwaliteit en deskundigheid, maar bijvoorbeeld ook op klantvriendelijkheid.

 

Lespakketten

We hebben voor het gemak een aantal pakketten voor je op onze website samengesteld maar het is natuurlijk ook mogelijk zelf je eigen pakket samen te stellen. Bij de tarieven vind je een duidelijk overzicht van wat wij te bieden hebben. Sommige pakketten kunnen ook in termijnen betaald worden, of je kunt eventueel ook gebruik van Drive-Smart rijlesfinanciering.

 

Gespecialiseerde instructeurs

Enkele instructeurs hebben zich ook gespecialiseerd in faal- en rijangst. Heb jij hier last van? Dan ben je ons aan het juiste adres.

 

Gratis proefles voor Auto of RijSimulator

Weet je nog niet welke rijschool je wil kiezen? Wij bieden de proefles voor Auto of Simulator gratis aan zodat je met ons kunt kennismaken. Proefles aanvragen

 

Inschrijven

Ben je er al helemaal uit, schrijf je dan bij ons in via het inschrijfformulier.

 

Ons kantoor is vijf dagen per week geopend, wij staan je graag persoonlijk, telefonisch (075-6707590), via mail (info@rijcomfort.nl), het contactformulier of Whatsapp te woord.

 

 

Nieuws

11-12-2018 Video: CBR geeft 7 tips voor het praktijkexamen

In een nieuwe voorlichtingsvideo geeft het CBR tips voor het praktijkexamen. De ... Meer info

04-12-2018 Drie partijen gaan rijgedrag automobilisten beïnvloeden

Automobilisten rijadviezen en achteraf feedback geven, en vrachtwagenchauffeurs ... Meer info

01-12-2018 Belastingvoordeel en subsidie op elektrisch rijden in aantocht

Er moeten belastingvoordelen en subsidies komen om elektrisch rijden verder te s... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 6 days ago

Deze dames hebben gisteren het weer getrotseerd en hun bromfiets rijbewijs gehaald!! Goed gedaan, meiden! Van harte gefeliciteerd, Dani Pranger en Joëlle Klinkenberg.

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 20 hours ago

Afgelopen dinsdag heeft Job Koopman zijn autorijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier!

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 1 day ago

Geen idee wat je nu weer aan Sinterklaas moet vragen? Zet een rijles op jouw wensenlijstje 🎁 Of geef een rijles cadeau aan iemand anders!

Download onze app!