Meld je aan voor een gratis proefles

RijComfort RijOpleidingen

Rijlessen bij een rijschool in Oostzaan.

Of je nu een auto-, motor-, bromfiets-, of aanhangerrijbewijs wilt halen, bij RijComfort ben je aan het goede adres als je woonachtig bent in Oostzaan. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je jouw rijbewijs zo op zak hebt. Wij geven les in de traditionele schakelauto. 

klik hier voor meer informatie.

 

Wat kan RijComfort jou als rijschool in Oostzaan nog meer bieden?

Als je problemen ondervind of je het niet snel genoeg vind gaan, bieden wij als rijschool in Oostzaan meerdere mogelijkheden. Je kan nu bij ons gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator wat jouw rijvaardigheid aanzienlijk zal verbeteren en ervoor zal zorgen dat je nog sneller het rijbewijs op zak hebt. Tevens kan je hier al op je 16e  mee beginnen!

klik hier voor meer informatie over de rijsimulator.

 

Samengestelde lespakketten

Voor alle rijbewijscategorieën hebben wij verschillende pakketten samen gesteld. Uiteraard ben je niet verplicht om een pakket af te nemen, je kunt ook losse rijlessen afnemen. Wij hebben voor iedereen een gepaste rij-opleiding. Je kunt bij ons ook terecht voor Drive-Smart, voor mogelijkheden tot financiering van je pakket.

 

Theorie certificaat halen?

Ook voor je theorie kun je bij RijComfort terecht. Wij geven theoriecursussen voor de categorieën auto, motor en bromfiets. Klik hier voor meer informatie.

 

Specialismen

Wij hebben ook instructeurs die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld faalangst of rijangst. Er is altijd een instructeur die geschikt is voor jou.

 

Klant beoordelingen 

Onze klanten beoordelen ons erg hoog, Er wordt op verschillende criteria beoordeeld. Wil je de beoordelingen nalezen? Kijk dan op Klantenvertellen.nl wat klanten over ons zeggen.

 

Inschrijven voor een rijopleiding?

Wil jij graag je rijbewijs halen? Schrijf je dan hier in.

 

Proefles auto of Rijsimulator is gratis

Een proefles bij ons in de Rijsimulator of bij een van de instructeurs in de auto is gratis. Klik hier om een proefles aan te vragen.

 

Meer informatie?

Ons kantoor is vijf dagen per week geopend, wij staan je graag te woord op ons kantoor, via de telefoon (075) 670 75 90, email info@rijcomfort.nlons contactformulier en/of via Whatsapp.

 

 

Nieuws

09-07-2019 75-plussers niet blij dat coulanceregeling pas in december komt

75-plussers die de verlenging van hun rijbewijs hebben aangevraagd, zijn boos da... Meer info

25-06-2019 Tank van je auto niet helemaal volgooien met warm weer? ‘Fabeltje’

Maak je geen zorgen: ook als het buiten 30 graden is kun je gewoon je auto volta... Meer info

18-06-2019 CBR gaat ZorgDomein-codes verstrekken aan (bijna) alle rijbewijsklanten

Vanaf juni ontvangen klanten die een rijbewijs willen halen of vernieuwen en lan... Meer infoTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Download onze app!