Proef theorie-examen in de avond door CBR verlengt

Het CBR verlengt de proef waarbij kandidaten het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets ook in de avond kunnen doen.

CBR: “We zien dat de proef voorziet in een behoefte van onze klanten en daarom verlengen we deze tot eind februari 2019. Dit geeft ons voldoende ruimte en tijd om een goede evaluatie van de proef te doen en intussen dezelfde dienstverlening aan onze klanten te bieden.” Het CBR verwacht de evaluatie in maart 2019 klaar te hebben en daarmee een goed besluit over de avondopenstelling te kunnen nemen.

Optie voor avond veel gebruikt

In mei is de proef gestart. Kandidaten kunnen nu ook tussen 16.00 uur en 21.30 uur op examen. Het CBR wil hiermee de dienstverlening aan de klant verder verbeteren. Aan de proef doen alleen kandidaten mee die zelf het examen reserveren op Mijn CBR, vanaf 18.00 uur betalen zij een toeslag. Tot 18.00 uur kunnen op de proeflocaties ook beroepsexamens worden gemaakt, die de kandidaat zelf of via zijn opleider reserveert. Kandidaten maken tot nu toe veel gebruik van de mogelijkheid om het theorie-examen in de avond te doen. Dit moment komt ze beter uit dan overdag, blijkt uit klantenquêtes.

Bron: Rijschoolvandaag.nl

Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Photos from Rijcomfort Rijopleidingen's post

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 2 days ago

Hoera hoera, deze dames zijn geslaagd voor hun auto rijbewijs! Van harte gefeliciteerd Yara Vestering en Jomelle Roege met deze mooie prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 2 days ago

Naast lesgeven maken wij ook tijd om even een bakkie te doen in Amsterdam met de motorleerlingen (uiteraard doen we dat in wel onze eigen tijd :-) ).

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 2 days ago

Wij kwamen dit gekke bord tegen! Wat denk jij dat er bedoeld wordt? 😜

Download onze app!