Meld je aan voor een gratis proefles

Over RijComfort

Algemeen
RijComfort RijOpleidingen is opgericht in 2004 en is uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen van de Zaanstreek en omstreken.
Wij bieden verkeersopleidingen in de categorieën AM, B, A en BE.
Ook bieden wij de mogelijkheid tot het gebruik van de  hypermoderne RijSimulator.

Als eerste in onze regio’s bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid om gebruik te maken van de hypermoderne RijSimulator! Door de toepassing van deze nieuwe technologie maken wij het leerlingen mogelijk om sneller, veiliger en uiteindelijk ook goedkoper het felbegeerde rijbewijs te halen.

 

Waarom je rijbewijs halen bij RijComfort RijOpleidingen?

  1. Hoog slagingspercentage (auto), examenplaats Zaandam 
  2. Persoonlijke en gestructureerde aanpak
  3. Uitgebreid dienstenpakket
  4. Ervaren en vakbekwame instructeurs
  5. Gebruik van de RijSimulator
  6. RijComfort gaat met de tijd mee!

Het resultaat van al deze inspanning is dat RijComfort keer na keer een hoge klanttevredenheid scoort!

 

Klanten beoordelen ons met een:

 

Vraag naar onze aanbiedingen!

Wij helpen jou graag verder: (075) 670 75 90
Langskomen kan natuurlijk ook: Stofkuipstraat 1B in Wormer.


Rijopleiding

Voor een rijopleiding waar de nadruk ligt op de veiligheid in het verkeer ben jij bij ons aan het juiste adres. Tijdens de rijopleiding wordt er naast de standaard voertuigbeheersing, verkeersdeelneming en de verkeersregels ook veel aandacht besteed aan de veiligheid en het verkeersinzicht.

Ook leerlingen met rij angst of faalangst zijn bij ons meer dan welkom. Ons team wordt versterkt door meerdere instructeurs die zich gespecialiseerd hebben in rij- en faalangst.

 

Theorie

Bij RijComfort RijOpleidingen is het ook mogelijk je extra goed voor te bereiden op je theorie-examen. Voor de categorieën AM, B en A is het mogelijk om een theorie cursus te volgen. Daarnaast is het mogelijk om de boeken zelf aan te schaffen (klik hier voor meer informatie).Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Hoera! Mark aan 't Goor is vandaag in 1x geslaagd voor zijn AVD examen!! Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier! Like als jij Mark ook wil feliciteren met deze prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Met een normaal rijbewijs (B) mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo, met een rijbewijs BE is dit tot wel 3.500 kilo! Handig als je een boottrailer, caravan of bijvoorbeeld paardentrailer mee moet nemen.

Bel voor meer info: 075 670 75 90

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 2 days ago

Ondanks de gezonde zenuwen heeft Robin van der Velden het maar mooi gedaan vandaag! Van harte gefeliciteerd met het goed afleggen van je AVB examen!

Download onze app!