Meld je aan voor een gratis proefles

AANBIEDING: Herexamen Pakket Auto

 

Ben jij gezakt voor je rij-examen B? Of ben je niet helemaal tevreden over je huidige rijschool en wil je graag overstappen?

 

Wij doen er alles aan om te zorgen dat een leerling in één keer slaagt voor het rijexamen. Het komt uiteraard helaas wel eens voor dat een leerling toch voor het examen is gezakt (door bijvoorbeeld zenuwen of faalangst).

Echter zijn wij ook gespecialiseerd in faalangst. Daarbij hoort een faalangstexamen waarvoor een toeslag geldt. Als je last hebt van faalangst, zal het faalangst examen en de begeleiding van onze gespecialiseerde faalangst-instructeur je slaagkans doen verhogen.

We laten graag onze instructeur jou hierover adviseren. Kom je van een andere rijschool af en wil je bij ons je rijopleiding afmaken, dan is dat uiteraard geen probleem. Het enige wat wij graag willen weten is je beginsituatie, dat houdt in dat we eerst willen weten hoe je rijdt alvorens wij een advies kunnen geven betreffende het aantal lessen die nodig zijn om te slagen voor je praktijkexamen. We ondersteunen je hier graag in, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs in de pocket hebt.

Tevens kun je gebruik maken van onze overstap-service, als je van een andere rijschool afkomt. Hierbij regelen wij voor jou de uitschrijving bij je huidige rijschool, mocht je dit nog niet zelf geregeld hebben. 

Wij bieden momenteel een speciaal herexamen pakket aan voor iedereen die opnieuw examen moet afleggen.

 
SPECIALE AANBIEDING
Herexamen Pakket 
– 5 praktijklesuren op de weg
– 1 CBR Herexamen
Van € 532,- VOOR € 499,-

 

Meld je hier aan >> Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 6 days ago

Deze dames hebben gisteren het weer getrotseerd en hun bromfiets rijbewijs gehaald!! Goed gedaan, meiden! Van harte gefeliciteerd, Dani Pranger en Joëlle Klinkenberg.

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 19 hours ago

Afgelopen dinsdag heeft Job Koopman zijn autorijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier!

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 1 day ago

Geen idee wat je nu weer aan Sinterklaas moet vragen? Zet een rijles op jouw wensenlijstje 🎁 Of geef een rijles cadeau aan iemand anders!

Download onze app!