Meld je aan voor een gratis proefles

Beoordelingen

Beoordelingen Rijcomfort

8,9 met 554 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,2
  • 8,6

Beoordeeld door: Djavan Koolemans Beijnen

08-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer vriendelijk, transparant en motiverend.

Wil je lekker motorrijden en je rijbewijs binnen no time halen. Ga dan hier lessen ;).

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Max Spaan

08-07-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Een hartstikke goede rijschool met zeer vriendelijk personeel.
Goede duidelijke instructies.
Top rijschool.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Daphne Eijsink

08-07-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dino Brouwer

08-07-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Professioneel, vriendelijk en vakkundige instructeur!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Anouk Hooijschuur

02-07-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Chantal Siemons

25-06-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Goede begeleiding

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jennifer Kingma

25-06-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Super goed erg leerzaam

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Randy Kroon

25-06-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Super goed het was super gezellig en heb veel geleerd

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dylan De Roo

20-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Marco Zwart

20-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
👌

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Thomas Ootes

17-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Super rijschool. Bedankt Marcel voor de leuke en leerzame tijd!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Thijs Vink

11-06-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Stan Stoekenbroek

08-06-2019
7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

28-05-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jamie Hoes

28-05-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Tristan Van den Berg

20-05-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Imaya Van gelderen

20-05-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Heel leuk met peter

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Joost Koopman

10-05-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jaap Van der Laan

09-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Goed, duidelijke communicatie, deskundig personeel.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sven Lobbezoo

09-05-2019
7

Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik Vriese

07-05-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Miranda Haitsma

01-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Erg goed!! Ik ben van mijn niet durven en onzekerheid afgekomen door mijn rijinstructeur!!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Asmir Crljenkovic

30-04-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Max Tromp

18-04-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goede ervaring. geven veel service hebben goede instructeurs.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Lakishia Verheul

16-04-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Chris

09-04-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Goede lessen, leerling wordt gemotiveerd om dingen beter te doen ipv afgestraft op wat er slecht gaat. Binnen korte tijd het derde, nu het A rijbewijs gehaald.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Lex Aafjes

05-04-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Hallo, mijn ervaringen met dit bedrijf zijn buitengewoon goed, de zweer is goed en de instructeurs professioneel

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Romano Damen

05-04-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Motorrijles gehad bij Rijcomfort, super goede service en ondanks groepslessen hele goede individuele tips gekregen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Debora Janki

02-04-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Deskundig, maar ook gezellig! Goede opbouw van de lessen, zodat je met zelfvertrouwen de motor op stapt en het examen in gaat. Enorm plezier gehad tijdens de lessen, goede sfeer. Veel geleerd en veel gelachen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Karsten Yntema

29-03-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Top instructeur (Peter). leuke dag gehad.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mathijs Wolf

29-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Goede instructeur en goede service en goede uitleg

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Elisa Lobbezoo

28-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Alex Klooster

26-03-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Ferry Binken

26-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dorus Van Tol

25-03-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Thieme Visscher

23-03-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Brian Van tolie

19-03-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mike Leeuwe

11-03-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Alec Reithofer

11-03-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Marije Kelder

11-03-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Goede uitleg en leuke lessen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Kim Koreman

09-03-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sil Zwiers

08-03-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Erg fijne rijschool! Door de goeie lessen van Elisio ben ik in 1x geslaagd.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Martijn Adamse

05-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jordy Kok

01-03-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Leuke rijschool, waar instructeur Radjesh mij over het punt heen heeft geholpen om lekker vlot te gaan motor rijden.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Wouter Van der Molen

01-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Radjesh is een te gekke instructeur die je meer leert dan alleen rijden, hij leeft voor het plezier van motorrijden en dat maakt de lessen gewoon heerlijk. Er is altijd tijd voor een grapje en een babbel maar als je doet wat hij zegt heb je er echt plezier en profijt van. De communicatie met Dawn is ook altijd goed geregeld, waar een wil is, is een weg. Er is altijd een oplossing en ze helpt altijd en goed. Super rijschool!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Rumyana Tsoneva

22-02-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Syléjean Cleonne Kasanwirdjo

21-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Rijcomfort
Voor mij een Top bedrijf en klantvriendelijk

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Saskia Exposito

19-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Fijne rijschool! Goede feedback ontvangen en daardoor in één keer kunnen slagen!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jackie Out

16-02-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Altijd een schone auto gehad met een aardige instructeur. Super leuke lessen gehad, door de vele informatie die Elisio kon geven heb ik heel veel geleerd voordat ik mijn theorie had.
Als ik belde naar kantoor kreeg ik vrijwel direct antwoord op mijn vragen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jackie Out

16-02-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Altijd een schone auto gehad met een aardige instructeur. Super leuke lessen gehad, door de vele informatie die Elisio kon geven heb ik heel veel geleerd voordat ik mijn theorie had.
Als ik belde naar kantoor kreeg ik vrijwel direct antwoord op mijn vragen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!


Tijdstip:


Vraag/opmerking:




Vraag/opmerking:

Download onze app!