Meld je aan voor een gratis proefles

Beoordelingen

Beoordelingen Rijcomfort

8,9 met 518 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,1
  • 8,6

Beoordeeld door: Brian Van tolie

19-03-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mike Leeuwe

11-03-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Alec Reithofer

11-03-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Marije Kelder

11-03-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Goede uitleg en leuke lessen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Kim Koreman

09-03-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sil Zwiers

08-03-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Erg fijne rijschool! Door de goeie lessen van Elisio ben ik in 1x geslaagd.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Martijn Adamse

05-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jordy Kok

01-03-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Leuke rijschool, waar instructeur Radjesh mij over het punt heen heeft geholpen om lekker vlot te gaan motor rijden.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Wouter Van der Molen

01-03-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Radjesh is een te gekke instructeur die je meer leert dan alleen rijden, hij leeft voor het plezier van motorrijden en dat maakt de lessen gewoon heerlijk. Er is altijd tijd voor een grapje en een babbel maar als je doet wat hij zegt heb je er echt plezier en profijt van. De communicatie met Dawn is ook altijd goed geregeld, waar een wil is, is een weg. Er is altijd een oplossing en ze helpt altijd en goed. Super rijschool!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Rumyana Tsoneva

22-02-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Syléjean Cleonne Kasanwirdjo

21-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Rijcomfort
Voor mij een Top bedrijf en klantvriendelijk

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Saskia Exposito

19-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Fijne rijschool! Goede feedback ontvangen en daardoor in één keer kunnen slagen!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jackie Out

16-02-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Altijd een schone auto gehad met een aardige instructeur. Super leuke lessen gehad, door de vele informatie die Elisio kon geven heb ik heel veel geleerd voordat ik mijn theorie had.
Als ik belde naar kantoor kreeg ik vrijwel direct antwoord op mijn vragen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jackie Out

16-02-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Altijd een schone auto gehad met een aardige instructeur. Super leuke lessen gehad, door de vele informatie die Elisio kon geven heb ik heel veel geleerd voordat ik mijn theorie had.
Als ik belde naar kantoor kreeg ik vrijwel direct antwoord op mijn vragen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Fleur Brandehof

12-02-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Heel goed, weet je goed om je gemak te stellen ook als je het eng vind.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Jetten

05-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Een beschrijving of ervaring, het is bijna een levensbehoefte om bij Radjesh te lessen!
Keer op keer heb je zin om te lessen, regen, kou maakt niet uit. Iedere keer weer met een glimlach op de motor. Voor wij twijfelt! Gewoon gaan lessen in Wormer.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Tom Prins

04-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed, goede lessen en nuttige tips!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dominic ryan Van den berg

01-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Gewoon een geweldige rijschool

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Patrick Verwindt

31-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Super relaxte rijschool.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sander Sinkeldam

31-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Helder en duidelijke uitleg, neemt je goed mee door de les en stap voor stap.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Myrna Rep

29-01-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Harstikke goed, leuke lessen gehad!
(Ik heb les van Elisio gehad maar omdat hij op vakantie was heb ik daarna nog een paar lessen van Dennis gehad, kon niet twee instrecteurs aanvinken. Met beide super tervreden!)

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Marise Stallmann

29-01-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Wies Valstar

29-01-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Kayleigh Marsman

29-01-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mats Van der kwaak

28-01-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-01-2019
6,3

Beschrijf uw ervaring:
In het begrip ging het goed, maar al snel werden lessen verzet of afgezegd. Instructeur kwam 2 keer te laat nl voor de tussentijdse toets en voor het examen, dat kan echt niet!!!

Ik zou Rijcomfort niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Sven Van Roemburg

19-01-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Goed in contact, effectieve lessen en een geweldige ervaring. Ik heb een hoop plezier in me lessen gehad zonder dat het ten koste van mijn rijvaardigheid ontwikkeling ging.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Matthijs Hand

12-01-2019
7

Beschrijf uw ervaring:
Raar begin, goed einde

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Alex Klooster

11-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Tanja Van enkhuizen

10-01-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

10-01-2019
6

Beschrijf uw ervaring:
Duidelijkheid online, alleen moet eerder informeren over testen.

Ik zou Rijcomfort niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Jette

07-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jamilla Markx

07-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Zoë Van rijn

07-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Echt een super bedrijf !hele fine les gehad en heel goede feedback zodat je wist wat waar je echt op moet letten bij het examen.
ik ben erg blij!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Noëlle Smit

07-01-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
De ervaring was erg leuk. Ik heb veel geleerd en de uitleg was duidelijk.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Maaike Koens

18-12-2018
7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Carlos Rolando

17-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Er word duidelijk gecommuniceerd en de lessen zijn altijd vlot en duidelijk. Radjesh heeft mij altijd eerlijke feedback gegeven en heeft mij super snel klaargestoomd, niet alleen voor het examen, maar ook voor het zelfstandig motor rijden.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dion Van Renswoude

15-12-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Geweldig in service en kunnen van A tot Z!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dnielle Onrust

15-12-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Quin Van Saane

14-12-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Goede begeleiding en daardoor examen met succes afgerond

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mats Heine

13-12-2018
7,3

Beschrijf uw ervaring:
Rijlessen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Bas Tigchelaar

11-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Maria I. Tjahyono

04-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Hakan Bolukbasi

03-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Gerust stellend.
Rijlessen lekker rustig aan niet gehaast

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeroen Holsappel

20-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Super goede ervaring gehad bij Rijcomfort in Wormer.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Charlotte Papôt

20-11-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Bo Barning

19-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Super. Heel rustig. Veilige omgeving. Mag altijd fouten maken en heel gezellig.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Bram Meijerink

18-11-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Er was veel duidelijkheid over welke benodigdheden voor examens en er werd snel gereageerd als er gevraagd werd om een lessenpakket. Ik had een goede ervaring.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sunita

17-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Prettig bedrijf, goeie lesgeving en service. Was in 1x geslaagd.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Tim Koole

16-11-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Geweldige instructeur, goed les gegeven en het was helemaal top.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!


Tijdstip:


Vraag/opmerking:




Vraag/opmerking:

Download onze app!