Meld je aan voor een gratis proefles

Beoordelingen

Beoordelingen Rijcomfort

8,9 met 463 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,1
  • 8,6

Beoordeeld door: Timo Ter Punt

12-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Rosalin Conijn

10-11-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Lotte Bakker

10-11-2018
6,3

Beschrijf uw ervaring:
En er werken aardige, behulpame mensen. Het ding is alleen dat ik 3 intructeurs heb gehad. Dit kan iets positiefs zijn, maar met de tweede intructeur had ik mijn examen in gepland en opeens stopt hij ermee. Het was in de vakantieperiode dus een snelle vervanger was er niet. Dit was vlak voor mijn tussentijdse toets, hierdoor kon ik mij daar niet goed op voorbereiden. Deze ontwikkelingen hebben mij niet goed gedaan voor mijn eerste examen.

Ook was er onduidelijkheid over de betalingen, moest ik het nou via Rijcomfort betalen of via mijn rij-instructeur.

Ik heb de instructeur als aardig en deskundige mensen ervaren.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Renske

08-11-2018
7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Frank Goedhart

06-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Met heel veel plezier motorrijles gehad bij RijComfort! Fijn dat er zo veel tijd en persoonlijke aandacht aan de leerlingen besteed word.
Hierdoor heb ik in één keer mijn AVB en AVD behaald.
Een aanrader om hier rijlessen te volgen!
Radjesh, jij ben een top instructeur!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jomelle Roege

05-11-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb wekelijks lessen gehad bij marcel. De lessen waren leerzaam en gezellig. Ook werd ik tijdens mijn theorie cursus vriendelijk ontvangen op het kantoor. Rijcomfort is zeker een aanrader!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mitch Stevens

05-11-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Een goeie rijschool met een goeie instructeur waarmee je kan lachen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Rudi Swart

05-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Roy Brasser

03-11-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Marcel is mijn rij instructeur geweest. Ik heb heel veel van hem geleerd en hij heeft mij heel goed voorbereid op het rijexamen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Justin Schoone

01-11-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Martien Leurs

29-10-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Kevin Van der Meer

29-10-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Thom Paanakker

25-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Leuke lessen, goede kwaliteit van de lessen!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Robin Van der Velden

25-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Absoluut aan te bevelen. Ik ben geslaagd ondanks extreme examenstress, dus top!!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Ate Molenaar

23-10-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Nieuwe motoren, rijden top.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Robin Honing

20-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Goed geregeld

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne Smits

16-10-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
De lessen van Radjesh heb ik als erg leerzaam ervaren en ook erg eerlijk. Bereid je goed voor om zelf op de weg te rijden en zet je zelf aan het denken.
Er word ook goed meegedacht voor het plannen van lessen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

03-10-2018
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mark Aan 't Goor

02-10-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Prima.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sandra Kooijman

28-09-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik voelde me vanaf het begin thuis bij deze rijschool. Rij-instructeur Elisio is een topper! Hij is zeer deskundig en geduldig.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Julian Gosman

27-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik vond het een leuke en interessante les.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Reyno De werk

27-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Super ik had mn rijbewijs in een x gehaald zonder de rijlessen was dat niet gelukt

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Lucinda Van tiel

25-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Hele leuke, gezellige en leerzame lessen!
goede begeleiding, en uiteindelijk over mijn angst heen gekomen en in 1 keer geslaagd!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Inge Röber

21-09-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Zeker een top rijschool!
heel veel informatie en gegarandeerd veel plezier met de lessen!
AANRADER!!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Tim B

21-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Top rijschool zeker een aanrader

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Boy Van der wardt

20-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Fijne rijschool om lessen te volgen. echt een aanbeveling om je lessen te volgen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Max Smit

20-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer prettige ervaringen mee. Je wordt goed geholpen en de kwaliteit van de les is uitstekend.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Glenn Mensink

12-09-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Prima bevallen. door meerdere instructeurs begeleid, beide een eigen stijl, maar daardoor krijg je meer mee en tips over hoe je moet rijden.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dwayne Alberga

12-09-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Finn Hiemstra

10-09-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
De lessen van jamal zijn zeer goed en ik heb een hoop van hem geleerd.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Theo Mathias

05-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Alleen maar positief, goed uitleg en instructie, vanaf les 1 tot examen!! toppertje mensen!!!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeoen Huijerman

05-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Goede uitleg goede instrukur

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Kai Cordes

03-09-2018
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Thomas Bruyn

28-08-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Goed heel fijn geholpen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Niels Hup

23-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Maarten Lof

23-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Marijne Hoofwijk

10-08-2018
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Lotte Daas

06-08-2018
7,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Britt Kessen

03-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Het waren goede en leuke lessen!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Eline Ter Linden

03-08-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Alles was duidelijk en hebben mij goed voorbereid op het examen als theorie en praktijk.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: B

02-08-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk, gezellig en zeker ook serieus met goeie voorbeelden tijdens de lessen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerben Kuijt

26-07-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Goed! Gepast en op maat coaching gekregen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jesse Ficken

26-07-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Duidelijk contact, weet waar je aan toe bent. Prettige instructeurs met veel kennis. Alles in 1 keer gehaald. Helemaal prima.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Kjell Bennema

24-07-2018
7

Beschrijf uw ervaring:
Hoi, gisteren heb ik mijn scooterrijbewijs gehaald en ik wil jullie daar ontzettend voor bedanken! De lessen waren uitstekend en de instructeur heeft alles goed uitgelegd.
Dankjulliewel!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Joey Rademaker

23-07-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
We hebben telefonisch contact gehad en jullie hebben echt alles uit de kast voor onze zoon gehaald, daarvoor willen we jullie BEDANKEN.
Joey heeft het als prima ervaren, serieus, met een grapje en een hele duidelijke uitleg. Hij vond Jamal een top instructeur.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Femke Frijlink

23-07-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Super leuk en goed

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Rosanne Londeman

17-07-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Yvonne poulin Poulin

09-07-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Peje Van Den Berg

06-07-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Open en persoonlijk.. ze doen echt hun best om een passend pakket samen te stellen tussen klant en bedrijf zodat de cursist een goede kans van slagen heeft.. ook de mogelijkheid tot verspreid betalen is een uitkomst.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Niek De vries

06-07-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Prima lessen, een fijne rijschool.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!


Tijdstip:


Vraag/opmerking:




Vraag/opmerking:

Photos from Rijcomfort Rijopleidingen's post

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 2 days ago

Hoera hoera, deze dames zijn geslaagd voor hun auto rijbewijs! Van harte gefeliciteerd Yara Vestering en Jomelle Roege met deze mooie prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 2 days ago

Naast lesgeven maken wij ook tijd om even een bakkie te doen in Amsterdam met de motorleerlingen (uiteraard doen we dat in wel onze eigen tijd :-) ).

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 2 days ago

Wij kwamen dit gekke bord tegen! Wat denk jij dat er bedoeld wordt? 😜

Download onze app!