Meld je aan voor een gratis proefles

Beoordelingen

Beoordelingen Rijcomfort

8,9 met 491 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,1
  • 8,6

Beoordeeld door: Matthijs Hand

12-01-2019
7

Beschrijf uw ervaring:
Raar begin, goed einde

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Alex Klooster

11-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Tanja Van enkhuizen

10-01-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

10-01-2019
6

Beschrijf uw ervaring:
Duidelijkheid online, alleen moet eerder informeren over testen.

Ik zou Rijcomfort niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Jette

07-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jamilla Markx

07-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Zoë Van rijn

07-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Echt een super bedrijf !hele fine les gehad en heel goede feedback zodat je wist wat waar je echt op moet letten bij het examen.
ik ben erg blij!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Noëlle Smit

07-01-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
De ervaring was erg leuk. Ik heb veel geleerd en de uitleg was duidelijk.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Maaike Koens

18-12-2018
7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Carlos Rolando

17-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Er word duidelijk gecommuniceerd en de lessen zijn altijd vlot en duidelijk. Radjesh heeft mij altijd eerlijke feedback gegeven en heeft mij super snel klaargestoomd, niet alleen voor het examen, maar ook voor het zelfstandig motor rijden.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dion Van Renswoude

15-12-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Geweldig in service en kunnen van A tot Z!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dnielle Onrust

15-12-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Quin Van Saane

14-12-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Goede begeleiding en daardoor examen met succes afgerond

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mats Heine

13-12-2018
7,3

Beschrijf uw ervaring:
Rijlessen

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Bas Tigchelaar

11-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Maria I. Tjahyono

04-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Hakan Bolukbasi

03-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Gerust stellend.
Rijlessen lekker rustig aan niet gehaast

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeroen Holsappel

20-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Super goede ervaring gehad bij Rijcomfort in Wormer.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Charlotte Papôt

20-11-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Bo Barning

19-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Super. Heel rustig. Veilige omgeving. Mag altijd fouten maken en heel gezellig.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Bram Meijerink

18-11-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Er was veel duidelijkheid over welke benodigdheden voor examens en er werd snel gereageerd als er gevraagd werd om een lessenpakket. Ik had een goede ervaring.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sunita

17-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Prettig bedrijf, goeie lesgeving en service. Was in 1x geslaagd.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Tim Koole

16-11-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Geweldige instructeur, goed les gegeven en het was helemaal top.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Naomi Van den broek

16-11-2018
7,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sara Walraven

16-11-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Ik vond de rijles erg leerzaam en vond het fijn om eerst even te oefenen voor de rijschool zelf. De theorieavond vond ik ook erg goed en leerzaam. Het was allemaal goed geregeld bij het cbr dus we hoefden niet lang te wachten.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jurgen Van der Wal

15-11-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Lieke Blonk

13-11-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Stefan Zwart

13-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Timo Ter Punt

12-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Rosalin Conijn

10-11-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Lotte Bakker

10-11-2018
6,3

Beschrijf uw ervaring:
En er werken aardige, behulpame mensen. Het ding is alleen dat ik 3 intructeurs heb gehad. Dit kan iets positiefs zijn, maar met de tweede intructeur had ik mijn examen in gepland en opeens stopt hij ermee. Het was in de vakantieperiode dus een snelle vervanger was er niet. Dit was vlak voor mijn tussentijdse toets, hierdoor kon ik mij daar niet goed op voorbereiden. Deze ontwikkelingen hebben mij niet goed gedaan voor mijn eerste examen.

Ook was er onduidelijkheid over de betalingen, moest ik het nou via Rijcomfort betalen of via mijn rij-instructeur.

Ik heb de instructeur als aardig en deskundige mensen ervaren.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Renske

08-11-2018
7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Frank Goedhart

06-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Met heel veel plezier motorrijles gehad bij RijComfort! Fijn dat er zo veel tijd en persoonlijke aandacht aan de leerlingen besteed word.
Hierdoor heb ik in één keer mijn AVB en AVD behaald.
Een aanrader om hier rijlessen te volgen!
Radjesh, jij ben een top instructeur!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Jomelle Roege

05-11-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb wekelijks lessen gehad bij marcel. De lessen waren leerzaam en gezellig. Ook werd ik tijdens mijn theorie cursus vriendelijk ontvangen op het kantoor. Rijcomfort is zeker een aanrader!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mitch Stevens

05-11-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Een goeie rijschool met een goeie instructeur waarmee je kan lachen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Rudi Swart

05-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Roy Brasser

03-11-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Marcel is mijn rij instructeur geweest. Ik heb heel veel van hem geleerd en hij heeft mij heel goed voorbereid op het rijexamen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Justin Schoone

01-11-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Martien Leurs

29-10-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Kevin Van der Meer

29-10-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Thom Paanakker

25-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Leuke lessen, goede kwaliteit van de lessen!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Robin Van der Velden

25-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Absoluut aan te bevelen. Ik ben geslaagd ondanks extreme examenstress, dus top!!

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Ate Molenaar

23-10-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Nieuwe motoren, rijden top.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Robin Honing

20-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Goed geregeld

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne Smits

16-10-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
De lessen van Radjesh heb ik als erg leerzaam ervaren en ook erg eerlijk. Bereid je goed voor om zelf op de weg te rijden en zet je zelf aan het denken.
Er word ook goed meegedacht voor het plannen van lessen.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

03-10-2018
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Mark Aan 't Goor

02-10-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Prima.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Sandra Kooijman

28-09-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik voelde me vanaf het begin thuis bij deze rijschool. Rij-instructeur Elisio is een topper! Hij is zeer deskundig en geduldig.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Julian Gosman

27-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik vond het een leuke en interessante les.

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!

Beoordeeld door: Reyno De werk

27-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Super ik had mn rijbewijs in een x gehaald zonder de rijlessen was dat niet gelukt

Ik zou Rijcomfort aanbevelen!


Tijdstip:


Vraag/opmerking:




Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

1 month 2 weeks ago

Deze dames hebben gisteren het weer getrotseerd en hun bromfiets rijbewijs gehaald!! Goed gedaan, meiden! Van harte gefeliciteerd, Dani Pranger en Joëlle Klinkenberg.

Rijcomfort Rijopleidingen

1 month 2 weeks ago

Afgelopen dinsdag heeft Job Koopman zijn autorijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier!

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 month 2 weeks ago

Geen idee wat je nu weer aan Sinterklaas moet vragen? Zet een rijles op jouw wensenlijstje 🎁 Of geef een rijles cadeau aan iemand anders!

Download onze app!