Meld je aan voor een gratis proefles

De RijSimulator

De RijSimulator

De RijSimulator is voor velen nog een groot vraagteken, bij RijComfort RijOpleidingen geven wij jou uitgebreid de kans om de RijSimulator te leren kennen. De RijSimulator leert jou tegenwoordig meer dan alleen maar schakelen en optrekken. Het draait nu meer om de verkeersdeelname en het verkeersinzicht. Dit zijn vaardigheden die moeilijk zijn aan te leren in de auto en waar de RijSimulator juist de nadruk op legt.

In de RijSimulator is het ook mogelijk om onverwachte en leerzame gebeurtenissen/situatie te behandelen, zodat je kunt kijken hoe jij hierop reageert. Dit geldt ook voor het rijden van ingewikkelde verkeersomgevingen met verschillende soorten kruisingen en rotondes in de stad maar ook op auto(snel)wegen. De virtuele instructeur leert leerlingen veilig rijden voordat ze de weg op gaan.

 

Waarom de RijSimulator?
  De RijSimulator biedt de mogelijkheid om kennis te maken met het verkeer en de verkeerssituaties;

  Het kan gebeuren dat je een nare ervaring hebt meegemaakt in het verkeer en je hierdoor niet meer durft te rijden. De RijSimulator geeft jou de kans om je zelfvertrouwen terug te krijgen en weer de weg op te durven;

  Ook kan het gebeuren dat je een lange tijd geen auto hebt gereden en je hierdoor niet in de auto durft te stappen, je kan losse lessen kopen voor de Rijsimulator waardoor je zelf kan bepalen wat genoeg is voor jou.

Afbeelding3

Om jouw rij-prestaties betrouwbaar te kunnen beoordelen heeft RijComfort RijOpleidingen geïnvesteerd in een hyper moderne rijsimulator met kijkregistratie. Deze rijsimulator wordt ook gebruikt door autocoureurs om hun prestaties te verbeteren!

De instructie is stapsgewijs hierdoor leer je sneller en meer dan in de lesauto. Uit onderzoek blijkt dat de RijSimulator echt helpt.

Je slaagt voor jouw rijbewijs als je veilig rijdt zonder de hulp van je instructeur. Goed kijken en anticiperen bepalen voor 90% of je slaagt of zakt voor het examen. De RijSimulator, die jouw kijkgedrag registreert & beoordeelt & verbetert verhoogt jouw slagingskans met 7%

Kijk hier voor de huidige tarieven.

De RijSimulator houdt iedere les jouw vorderingen bij en vergelijkt deze met de prestaties van meer dan 10.000 andere leerlingen die al met de RijSimulator hebben gereden. Dit geeft jou een betrouwbaar inzicht in jouw prestaties en hierdoor kun jij jezelf vergelijken met de gemiddelde leerling.

Op de RijSimulator kun je in jouw eigen tempo uitzoeken hoe de auto werkt, hoe je moet kijken in de spiegels en hoe je voorrang moet verlenen. Het mag mis gaan, daar leer je immers meer van dan van een ingreep van de rij-instructeur. In de lesauto doe je meestal van alles tegelijk , in de RijSimulator leer je sturen zonder dat je hoeft te schakelen en leer je schakelen zonder dat je hoeft te sturen. Dit geeft jou de mogelijkheid om goed te kunnen oefenen op bepaalde onderdelen.

Als je een lagere score hebt dan mag je een les zo vaak overdoen als je zelf wilt, de eerste keer zelfs gratis. Een bijkomend voordeel van de RijSimulator is dat je de rij-instructeur en eerste herhalingsles niet hoeft te betalen. De RijSimulator-lessen zijn beter en veel goedkoper dan rijles op de weg!

425332_169578543215517_2017250041_n


BOVAG Rijscholen 

De RijSimulator-lessen zijn ontwikkeld in samenwerking met BOVAG Rijscholen en Universiteit Delft. Zij raden iedere leerling aan op een RijSimulator te starten.

Onderwijstechniek
RijComfort RijOpleidingen is een moderne rijschool die gebruik maakt van de nieuwste onderwijstechnieken. RijSimulators zijn niet meer tegen te houden in de moderne rijschoolwereld. In de luchtvaart en de scheepvaart is het gebruik van simulators verplicht. Pilotentraining gebeurt voor 70% op vliegsimulators.

RijComfort RijOpleidingen heeft ook aandacht voor het milieu. Rijden in een lesauto zorgt voor een grote uitstoot van CO2. Door het inzetten van de RijSimulator als vervanging van rijlessen op de weg voorkomen we samen minimaal 78 kg CO2 uitstoot.Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Download onze app!