Meld je aan voor een gratis proefles

Auto

Auto

 

Gratis vrijblijvende proefles! Je zit nergens aan vast…

Wij geven les in de reguliere schakelbak. Om je een goed beeld te geven van wat wij jou kunnen bieden, nodigen wij je vrijblijvend uit om bij ons langs te komen of om je in te schrijven voor een intake of een gratis proefles. Klik hier om je in te schrijven. Je zit nergens aan vast!

 

Onze pakketten/tarieven met of zonder rijsimulatorlessen…

Voor de auto bieden wij verschillende pakketten aan.

Hierbij kun je als toevoeging de RijSimulator gebruiken, dit is niet verplicht, maar voor beginnende weggebruikers zeker wel een aanrader. 

Als enige rijschool in de Zaanstreek maken wij ook gebruik van een hypermoderne RijSimulator.

De RijSimulator maakt het mogelijk om sneller, veiliger, leuker en goedkoper jouw rijbewijs te halen! We hebben nu een zeer voordelige aanbieding op onze RijSimulator pakketten.

Heb je geen idee wat de RijSimulator inhoudt, lees hier meer informatie en neem een gratis proefles!

Op de tarieven-pagina kan je zien welke pakketten wij aanbieden met of zonder RijSimulator en wat het pakket inhoudt.

 

Ons online systeem – E-Rijschool

Wij werken met een online planningssysteem, dit systeem maakt het mogelijk om thuis, online en bijvoorbeeld op je telefoon jouw geplande lesafspraken & betalingen te bekijken. Via dit systeem kun je ook jouw eigen vorderingen/resultaten inzien, deze worden door jouw instructeur bijgehouden.
Op deze manier wordt je stap voor stap inzichtelijk voorbereid op je rij-examen. Je krijgt een individueel en speciaal op jou gerichte rij-opleiding, waardoor de kans op slagen wordt gemaximaliseerd.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om je in te schrijven.

 

Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Hoera! Mark aan 't Goor is vandaag in 1x geslaagd voor zijn AVD examen!! Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier! Like als jij Mark ook wil feliciteren met deze prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Met een normaal rijbewijs (B) mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo, met een rijbewijs BE is dit tot wel 3.500 kilo! Handig als je een boottrailer, caravan of bijvoorbeeld paardentrailer mee moet nemen.

Bel voor meer info: 075 670 75 90

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 2 days ago

Ondanks de gezonde zenuwen heeft Robin van der Velden het maar mooi gedaan vandaag! Van harte gefeliciteerd met het goed afleggen van je AVB examen!

Download onze app!