Meld je aan voor een gratis proefles

ACTIE VAN DE MAAND: INSTAPPAKKET AUTO

ACTIE VAN DE MAAND: INSTAPPAKKET AUTO

Actie van de maand: Instappakket. Start nu voordelig met je rijopleiding!

 

Wij hebben voor leerlingen die willen beginnen met hun rij-opleiding of willen overstappen naar onze rijschool een voordelig instappakket samengesteld.

 

Les je bij een andere rijschool, je bent niet tevreden en wil je bij ons je rijopleiding afmaken, dan is dat uiteraard geen probleem. Het enige wat wij graag willen weten is je beginsituatie, dat houdt in dat we eerst willen weten hoe je rijdt alvorens wij een advies kunnen geven betreffende het aantal lessen die nodig zijn om te slagen voor je praktijkexamen. We ondersteunen je hier graag in, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs in de pocket hebt.

 

Echter zijn wij ook gespecialiseerd in faalangst. Daarbij hoort een faalangstexamen waarvoor een toeslag geldt. Als je last hebt van faalangst, zal het faalangst examen en de begeleiding van onze gespecialiseerde faalangst-instructeur je slaagkans doen verhogen. We laten graag onze instructeur jou hierover adviseren.

 

Instappakket 10:

– 10 praktijklesuren op de weg

– 1 CBR Praktijkexamen

Van € 755,-

Voor € 730,-

Let op! Dit pakket is slechts beperkt beschikbaar. Dus neem snel contact met ons op, zodat ook jij hier gebruik van kunt maken!

 

Het instappakket kan worden aangevuld met bijvoorbeeld losse lessen of rittenkaarten zodat het gewenste niveau bereikt wordt. Je instructeur of de rijschool zal je hierin adviseren.

Het vastgestelde landelijk gemiddelde is momenteel 38 praktijklesuren.(Bron: CBR.nl) Uitgaande van het landelijk gemiddelde; Mocht je net beginnen met je rijopleiding, houd er dan rekening mee dat het pakket aangevuld dient te worden. Dat kan met bijv. een 5-lesurenkaart of losse rijlessen.

 

Bel ons vandaag nog: 075-670 75 90 of stuur een email naar info@rijcomfort.nl

Schrijf je nu in! Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Rijcomfort Rijopleidingen

2 days 2 hours ago

Rijcomfort is gespecialiseerd in de begeleiding van faalangst.
Faalangst is niet leuk, maar samen met jou gaan wij voor succes!

πŸ“ž Voor informatie, bel naar: (075) 670 75 90

Of klik: http://bit.ly/2FTmLmj

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 3 hours ago

Het is weer zover!
RijComfort RijOpleidingen en RijCheck Motoren organiseren samen een open dag!

De open dag staat in het teken van kennismaking, natuurlijk veel gezelligheid en is dus bedoeld voor nieuwe, bestaande en geslaagde leerlingen.

Op deze bijzondere dag zal er door RijComfort RijOpleidingen gratis proeflessen worden gegeven in de auto en auto-rijsimulator. Een proefles op de motor kost € 5,-. Wil jij een proeflesje volgen? Bericht ons even via Facebook of stuur ons een mailtje, info@rijcomfort.nl. Via de website aanmelden kan natuurlijk ook:
https://www.rijcomfort.nl/contact/inschrijven/

Ook staat RijCheck Motoren (onze motor werkplaats) voor jullie klaar op de open dag voor GRATIS motor check-ups. Heb je een motor die nagekeken moet worden? Wij controleren gratis jouw motor deze dag op hoofdpunten. Stuur ons een berichtje voor een afspraak, email info@rijcheck.nl. Via de website aanmelden:
http://www.rijcheck.nl/contact/

Uiteraard hebben wij deze dag ook diverse aanbiedingen. Nog steeds niet overtuigd?

We staan je graag te woord bij het geven van informatie en het beantwoorden van vragen, onder het genot van een kopje koffie.

Ken je nog iemand die zijn rijbewijs wilt halen? Taggen mag! :)

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 19 hours ago

Yes, toppers vandaag! Onze geslaagde motor leerlingen Johan Rijs en Kimberly Snijders en auto leerling Rochella de Groot, van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Download onze app!