Meld je aan voor een gratis proefles

Aanhanger

Aanhanger

 

Het is ook mogelijk je BE (aanhangwagen)rijbewijs bij ons te halen!

Ervaren instructeurs staan voor je klaar. Het BE rijbewijs in 1 dag halen? Dat kan bij RijComfort RijOpleidingen.

Wel is het verstandig om voorafgaand aan de opleiding een intake te rijden om jouw rijvaardigheid te bepalen. Na deze intake wordt direct de dagopleiding afgesproken. Je weet meteen wanneer je gaat lessen en afrijden.

De intake is vrijblijvend, na de intake kun je ook nog besluiten om de standaard-opleiding te volgen. Tijdens onze opleiding leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Ook wordt er aandacht besteedt aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

Bij meerdere aanmeldingen (door 1 bedrijf of groep personen) wordt er een offerte op maat gemaakt.

 

Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Timeline Photos

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Hoera! Mark aan 't Goor is vandaag in 1x geslaagd voor zijn AVD examen!! Van harte gefeliciteerd en heel veel rijplezier! Like als jij Mark ook wil feliciteren met deze prestatie!

Rijcomfort Rijopleidingen

1 week 5 days ago

Met een normaal rijbewijs (B) mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo, met een rijbewijs BE is dit tot wel 3.500 kilo! Handig als je een boottrailer, caravan of bijvoorbeeld paardentrailer mee moet nemen.

Bel voor meer info: 075 670 75 90

Rijcomfort Rijopleidingen

2 weeks 2 days ago

Ondanks de gezonde zenuwen heeft Robin van der Velden het maar mooi gedaan vandaag! Van harte gefeliciteerd met het goed afleggen van je AVB examen!

Download onze app!