Meld je aan voor een gratis proefles

Rijschool Purmerend

Je auto-, aanhanger-, brommer-, of motorrijbewijs halen bij een rijschool in Purmerend

Als rijschool in de regio Purmerend hebben de rij-instructeurs van RijComfort RijOpleidingen al jarenlange ervaring in het geven van rijlessen. Mede hierdoor kunnen wij je een hoge slagingskans voor het examen garanderen. In de auto geven wij zowel les in een schakelauto als in een automaat auto. Om jouw slagingskans te verhogen kan je bij ons ook gebruik maken van onze hypermoderne rijsimulator waarin elke verkeerssituatie kan worden nagebootst. Zo kan je de lastigere handelingen meerdere malen achter elkaar oefenen. Hiermee ben je niet alleen goed voorbereid op het examen maar ook zal de rijstimulator ervoor zorgen dat je uiteindelijk met minder lessen jouw rijbewijs op zak hebt.
Bij ons heb je de mogelijkheid om vanaf je 16de al te beginnen met rijlessen in onze hypermoderne rijsimulator. Dit zorgt ervoor dat je, voordat je rijlessen in de auto van start gaan, al over heel wat vaardigheden kan beschikken en sneller aan je examen toe bent. Ook verhoog je de kans van slagen met nog eens met 7%!
Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor theorielessen om zo het theoretische gedeelte van je rijbewijs snel en gemakkelijk te behalen.
Ook voor het bromfiets, motorfiets een aanhanger rijbewijs kunt u bij onze rijschool RijComfort RijOpleidingen terecht!

We hebben voor het gemak een aantal pakketten voor je op onze website samengesteld maar het is natuurlijk ook mogelijk zelf je eigen pakket samen te stellen. Bij de tarieven vind je een duidelijk overzicht van wat wij te bieden hebben.

Klik hier voor meer informatieTijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Geslaagd, gefeliciteerd!


Kim Jonker ( 26 )
Rijbewijscategorie: A

Download onze app!