Meld je aan voor een gratis proefles

Auto

Auto

Wij geven les in de reguliere schakelbak. Om jou een goed beeld te geven van wat wij jou kunnen bieden, nodigen wij je uit om bij ons langs te komen of om je in te schrijven voor een intake of een proefles.

Voor de auto bieden wij verschillende pakketten aan. Hierbij kun je als toevoeging de RijSimulator gebruiken, dit is niet verplicht, maar voor beginnende weggebruikers zeker wel een aanrader.
Heb je geen idee wat de RijSimulator inhoudt, lees hier meer informatie en neem een gratis proefles!

Op de tarieven-pagina kan je zien welke pakketten wij aanbieden met of zonder RijSimulator en wat het pakket inhoudt.

Ons online systeem 

Wij werken met een online planningssysteem, dit systeem maakt het mogelijk om thuis, online en bijvoorbeeld op je telefoon jouw geplande lesafspraken & betalingen te bekijken. Via dit systeem kun je ook jouw eigen vorderingen/resultaten inzien, deze worden door jouw instructeur bijgehouden.
Op deze manier wordt je stap voor stap inzichtelijk voorbereid op je rij-examen. Je krijgt een individueel en speciaal op jou gerichte rij-opleiding, waardoor de kans op slagen wordt gemaximaliseerd.
Als enige rijschool in de Zaanstreek maken wij ook gebruik van een hypermoderne RijSimulator.

De RijSimulator maakt het mogelijk om sneller, veiliger, leuker en goedkoper jouw rijbewijs te halen! We hebben nu een zeer voordelige aanbieding op onze RijSimulator pakketten.

Nieuwsgierig geworden?

 

Tijdstip:


Vraag/opmerking:
Vraag/opmerking:

Geslaagd, gefeliciteerd!


Kim Jonker ( 26 )
Rijbewijscategorie: A

Download onze app!